2424024490 Πάνορμος, Σκόπελος sandra_skopelos@yahoo.gr
hero image
 
Η Σκόπελος
Villa Sandra - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα - Πάνορμος Σκόπελο


 

Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εκεί το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών ενώνεται με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ο επισκέπτης θα βρεθεί σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι άνω του 67 % της έκτασης του νησιού καλύπτεται από παρθένο πευκοδάσος.  

Η πόλη της Σκοπέλου επίσης έχει χαρακτηριστεί με προεδρικό διάταγμα από το 1978 ως  παραδοσιακός οικισμός, κυρίως λόγω της αρχιτεκτονικής της, που δίνει μια αρχοντική όψη στην πρωτεύουσα του νησιού. Η περιήγηση στο νησί της Σκοπέλου είναι μια ζωντανή ιστορία και αυτό  κάνει το νησί κάτι περισσότερο από έναν απλό τουριστικό προορισμό.

 

 

     
     
 
 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της Χώρας αποτελεί μοναδική εμπειρία. Ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί και η επίσκεψη  στα εργαστήρια των παραδοσιακών καλλιτεχνών του νησιού.
 
Ακόμη, η βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού μπορεί να συνδυαστεί με τα ψώνια από τα όμορφα μαγαζιά παραδοσιακής λαϊκής τέχνης και όχι μόνο· χειροποίητα κεραμικά, κοσμήματα, ρούχα αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα, είναι μερικές από τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης.